Acasa Despre noi Servicii Portofoliu Colaborare Contact
Magecon - societate specializata in constructii civile si industriale, hidrotehnice, pentru imbunatatiri funciare, constructii metalice, drumuri si poduri, alimentari cu apa si canalizari, instalatii sanitare si termice.

Despre noi


   Avem placerea si onoarea de a supune atentiei Dumneavoastra cateva informatii privind Societatea Comerciala "MAGECON" S.R.L., cu capital integrat privat, informatii care pot sta la baza unor oferte, intelegeri, asocieri sau contracte.

   Aducem la cunostinta clientilor ca Magecon SRL are implementat Sistemul de management al calitatii ISO 9001.

   Societatea S.C. "MAGECON" S.R.L., cu numar de inmatriculare la Registrul Comertului J40/3490/1998 are sediul in Aleea Botorani, nr. 17, Bl. V50, Sc. 1, ap. 17, sectorul 5, Bucuresti.

   Societatea este persoana juridica romana. Forma sa juridica este de societate cu raspundere limitata, conform Legii 31 / 1997, asa cum a fost republicata. Diversificarea productiei si serviciilor oferite constituie o directie strategica prioritara a societatii noastre. In acest scop S.C. MAGECON S.R.L. a recrutat si a pregatit forta de munca specializata in vederea realizarii unor lucrari pentru beneficiari interni sau externi.

   Fiind o societate in dezvoltare, S.C. MAGECON S.R.L. doreste sa fie cunoscute posibilitatile sale in vederea claborarii sau cooperarii cu alte firme in domeniu de activitate mai sus mentionat.

   Societatea noastra indeplineste conditiile necesare incheierii unor contracte cu firme straine. Societatea noastra poate pune la dispozitia partenerului date privind situatia financiara, precum si alte informatii la cerere.

   Va rugam sa luati nota ca S.C. MAGECON S.R.L. doreste ca propunerile facute sa corespunda dorintelor Dumneavoastra.